Selasa, 10 September 2013

SET IBU PENYUSUAN BAGET HOT ITEM


wow set baget esp tambah alfalfa menjadi set item..pelbagai set penyusuan shaklee yang  ditawarkan tapi ianya terpulang dari duit poket anda..macam saya sekarang ne megamalnya .memang tol air susu memang xpandai kering sentiasa ada jew..dan ianya juga mempunyai vitamin-vitamin y berhasiat untuk anak anda..dan diri anda sendiri..selain itu ianya membuat kan kita lebih bertenaga tiada masalah  sakit badan untuk bangun berkali-kali menyusukan anak..juga melaksanakan tanggungjawab sebagai ibu dan isteri...

Jangan risau, usah runsing, Set Penyusuan Shaklee tidak lah mahal sangat sehingga pokai duit bulanan. Memperkenalkan Set Penyusuan Shaklee Paling Bajet Gila, gabungan Energizing Soy Protein(ESP) dan juga Alfafa insyaallah mampu membuat ibu senyum meleret. Mana tak senyum meleret, bila susu yang biasa 3oz menjadi 5oz hingga 8oz sekali pam. Juga ibu menjadi lebih bertenaga.

Sebenarnya ESP dan Alfalfa bukan saje dapat memudahkan ibu terus menyusukan anak walaupun bekerja. Ianya lebih dari itu, jom tengok kelebihan masing-masing:

Kelebihan ESP:
  1. Kulit semakin cantik, gebu, halus dan berseri
  2. Memudarkan parut
  3. Tenaga berpanjangan pagi ke malam
  4. Kurang letih 
  5. Memberi rasa kenyang yang agak lama, sesuai bagi ibu yang nak menghilang berat badan
  6. Sistem perlindungan badan semakin bagus
  7. Mengawal paras kolestrol
  8. Menyokong kesihatan jantung dan prostat
  9. Penyerapan vitamin lain lebih baik dengan ESP
  10. Mengurangkan alergik
  11. Susu ibu lebih pekat
  12. Proten yang lengkap mengandungi 9 asid amino perlu yg penting untuk fungsi badan
Kelebihan Alfalfa:
  1. Sistem penghadaman lebih baik
  2. Mengawal kolestrol dalam darah
  3. Membuang toksik dalam badan
  4. Mengurangkan masalah gastrik
  5. Membantu merawat keputihan
  6. Mengelakkan bau badan (tak payah beli deodorant)
  7. Mengurangkan asthma
  8. Memberi kesan 'Kacip Fatimah'
  9. Meningkatkan kesuburan
  10. Juga, hubungan suami isteri menjadi lebih HOT!
Tak kan hati tak tertawan, tak perlu fikir banyak-banyak kali, inilah Set Penyusuan Shaklee Paling Bajet. Harga yang super bajet dengan kebaikan yang bermacam-macam. Baju cantik, beg cantik boleh je disambarkan, apatah lagi sesuatu yang baik untuk ibu dan si kecil. Jom sambar sekarang.

Hubungi saya, Norazmah omar ,my ID 931729, sms atau whatsapp 014-6740406 dan  emel kenorazmahomar@ymail.com untuk  dapatkan harga yang lumayan dari saya.


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, memyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan